Τι είναι το mathaino-cropped

Το mathaino-cropped είναι ένας κατάλογος ελληνικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των εκπαιδευτικών τεχνολογιών. Σας βοηθάει να βρείτε δραστηριότητες και άλλα εργαλεία γνώσης που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Με τη δύναμη της τεχνολογίας δημιουργούνται νέες ευκαιρίες για νέους τρόπους μάθησης. Το mathaino-cropped είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τους ανακαλύψετε!

mathaino-circle
Νέοι τρόποι μάθησης.
Νέες ευκαιρίες.

linkedin-button

Στέλλα Κουνελάκη Γρύλλου – H Δημιουργός
Η Στέλλα ασχολείται με τον τομέα των εκπαιδευτικών τεχνολογιών από το 2010, οπότε και άρχισε να αναπτύσσεται ταχύτατα. Μετά την ολοκλήρωση του διδακτορικού της στο ΜΙΤ το 2013, εργάστηκε σε μια συνεργασία του ΜΙΤ για τη δημιουργία ενός νέου πανεπιστημίου στη Σιγκαπούρη, όπου και είχε την ευκαιρία να διδάξει πάνω σε εκπαιδευτικές τεχνολογίες. Στη συνέχεια, εργάστηκε στον οργανισμό LearnLaunch, στη Βοστώνη, o οποίος προωθεί την επιχειρηματικότητα στις εκπαιδευτικές τεχνολογίες. Από το 2013, διατηρεί το Greek Entrepreneurs and Innovators in Education, ένα group στο Facebook για τη διάδοση ειδήσεων που αφορούν τις εκπαιδευτικές τεχνολογίες, το οποίο σήμερα αριθμεί πάνω από 1.000 μέλη. Η Στέλλα έχει Ph.D. σε Οrganization Studies από το ΜΙΤ και Master’s από το Cornell στο ίδιο αντικείμενο.

Δείτε κάποια πρόσφατα κείμενα της Στέλλας:

Building Professional Profiles: What Students Need

 

What I Learned on a Learning Tour of Beverly Public Schools

Το mathaino-cropped είναι ένας κατάλογος ελληνικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των εκπαιδευτικών τεχνολογιών.
Σας βοηθάει να βρείτε δραστηριότητες και εργαλεία γνώσης που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. 

© 2016 mathaino-cropped

Περιεχόμενα

Παιδιά 
Ενήλικες 
Εταιρικές Λύσεις 
Ημερολόγιο 

<script>jQuery(document).ready(function(){ jQuery('.et_pb_promo_button').click(function(){ if (jQuery(this).attr('target') == '_blank') { ga('send', 'event', 'outbound links', 'click', jQuery(this).html()); } }); });</script>

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί εδώ .

Ακολουθήστε μας στο Facebook.