Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά σε τομείς όπως η ρομποτική και ο προγραμματισμός. Το μουσείο βρίσκεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το Code it Like a Girl διοργανώνει εργαστήρια που εξοικειώνουν κορίτσια (και γυναίκες) με τον προγραμματισμό. Τα εργαστήρια λαμβάνουν χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η eduACT διοργανώνει δράσεις ρομποτικής με Lego καθώς και άλλα προγραμμάτα STEAM για παιδιά στη Θεσαλλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το Flow Athens διοργανώνει βιωματικά εργαστήρια (“εμπειρίες μάθησης”) στο χώρο του STEM και όχι μόνο. Στον πυρήνα αυτών των εργαστηρίων βρίσκονται παιχνίδια μάθησης και οι αρχές που τα διέπουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τo Hydrobots είναι ένα πρόγραμμα του Ιδρύματος Ευγενίδου για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες κατασκευάζουν υποβρύχια τηλεχειριζόμενα οχήματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Tο Μουσείο Ηρακλειδών προσκαλεί τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την επιστήμη, την τέχνη, και τα μαθηματικά μέσα από μια μόνιμη διαδραστική έκθεση καθώς και επιμορφωτικά προγράμματα.
Βρίσκεται στην περιοχή Θησείο, στην Αθήνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «NOESIS» διοργανώνει δραστηριότητες που έχουν στόχο να εισάγουν τα παιδιά στο χώρο των θετικών επιστημών και της τεχνολογίας. To Noesis βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ο WRO Hellas είναι μέλος του World Robot Olympiad (WRO) και είναι ο επίσημος φορέας της διοργάνωσης του ομώνυμου διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το mathaino-cropped είναι ένας κατάλογος ελληνικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των εκπαιδευτικών τεχνολογιών.
Σας βοηθάει να βρείτε δραστηριότητες και εργαλεία γνώσης που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. 

© 2016 mathaino-cropped

Περιεχόμενα

Παιδιά 
Ενήλικες 
Εταιρικές Λύσεις 
Ημερολόγιο 

<script>jQuery(document).ready(function(){ jQuery('.et_pb_promo_button').click(function(){ if (jQuery(this).attr('target') == '_blank') { ga('send', 'event', 'outbound links', 'click', jQuery(this).html()); } }); });</script>

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί εδώ .

Ακολουθήστε μας στο Facebook.