Η Διερευνητική Μάθηση, στο κατάστημά της στη Λεωφόρο Μεσογείων στην Αθήνα καθώς και online, διαθέτει παιχνίδια STEM για όλες τις ηλικίες καθώς και συναφές εκπαιδευτικό υλικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η Eduk8 είναι online κατάστημα στο οποίο θα βρείτε εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM για παιδιά όλων των ηλικιών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το GRobotronics είναι ένα κατάστημα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, ειδών ρομποτικής, καθώς και εκπαιδευτικών παιχνιδιών STEM. Θα το βρείτε στο διαδίκτυο καθώς και στο κέντρο της Αθήνας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

To Πλαίσιο διαθέτει εκπαιδευτικά παιχνίδια STEM για όλες τις ηλικίες. Θα τα βρείτε online και στα καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το mathaino-cropped είναι ένας κατάλογος ελληνικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των εκπαιδευτικών τεχνολογιών.
Σας βοηθάει να βρείτε δραστηριότητες και εργαλεία γνώσης που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. 

© 2016 mathaino-cropped

Περιεχόμενα

Παιδιά 
Ενήλικες 
Εταιρικές Λύσεις 
Ημερολόγιο 

<script>jQuery(document).ready(function(){ jQuery('.et_pb_promo_button').click(function(){ if (jQuery(this).attr('target') == '_blank') { ga('send', 'event', 'outbound links', 'click', jQuery(this).html()); } }); });</script>

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί εδώ .

Ακολουθήστε μας στο Facebook.